Het oog wil ook wat!

Comfortabele wachtruimte


Met enige trots en genoegen presenteren wij onze locatie in Heerenveen! Na een succesvolle verbouwing is het gehele interieur afgestemd op de huisstijl van Jerre Hoorzorg. De kleuren paars, oranje en roze zijn consequent doorgevoerd op onder andere het meubilair, de vloeren en de wanden. Op de comfortabele stoelen in de wachtruimte kunnen de bezoekers onder het genot van een kopje thee of koffie het laatste nieuws volgen op onze moderne videowand tot zij worden opgeroepen door één van onze audiciens. Ook de behandelkamers zijn smaakvol ingericht en voorzien van IXXI wanden met sfeerimpressies. Jerre geeft vanaf nu hoorzorg op maat in een oogstrelende omgeving waar iedereen zich welkom voelt!


Interieurontwerp:

 

 


Ontwerp logo / huisstijl:

 Videopresentatie en geluidsapparatuurIXXI-wanden in de behandelruimtes


 

Comments are closed