Happy new ears!

2018 was een bijzonder jaar. We hebben zeer goede resultaten behaald met het topmodel Oticon OPN1, waarbij Oticon er in geslaagd is om met hun filosofie “brainhearing” een nieuwe standaard te zetten. Het Zwitserse merk Phonak heeft aan het eind van 2018 het nieuwe oplaadbare model, de Marvel, geïntroduceerd.
De resultaten van dit model, dat aan alle mobiele telefoons gekoppeld kan worden, zien er veelbelovend uit.
Ook de Widex Evoke, met de beroemde Widex-klank, kan volledig via de mobiele telefoon ingesteld worden.  
Als zelfstandige audiciens, met een praktijk in Heerenveen en Leeuwarden, hebben wij de vrijheid om elk gewenst hoortoestelmerk, van topmodel tot een toestel in het basissegment, voor u te bestellen. Wij hopen dat we in 2019 weer veel mensen blij kunnen maken met een hoortoesteloplossing. Wilt u het proberen? Wij zien u graag in 2019 voor een vrijblijvend advies. Het JERRE-team wenst u fijne feestdagen en “happy ears” voor 2019. 

Comments are closed