Dikke voldoende voor Hoorprofs

CZ-verzekerden geven zelfstandige HoorProfs audiciens rapportcijfer 8,9

Het aantal mensen met gehoorproblemen neemt nog steeds toe. Gelukkig zijn er veel audicienbedrijven in Nederland en is hoorzorg bereikbaar voor iedereen. Maar waar kunt u het best terecht? Een van de grootste zorgverzekeraars vroeg het zijn leden.

Met zo’n 3,4 miljoen verzekerden is CZ een van de grootste zorgverzekeraars van ons land. Om de zorg betaalbaar en kwalitatief te kunnen houden, werkt de
verzekeraar samen met een geselecteerde groep audiciens.

Onderzoek naar tevredenheid
Recent deed CZ onderzoek naar de tevredenheid van haar klanten over die audiciens. Middels een enquête konden verzekerden kenbaar maken hoe zij de
dienstverlening ervaren. De bedrijven werden beoordeeld op klantvriendelijkheid, bereikbaarheid en verleende service.

Kleinschaligheid, aandacht en kennis
De ruim 125 HoorProfs audicienwinkels vormen een opvallende verschijning binnen de hoorzorg. De audicienbedrijven maken geen deel uit van een landelijk opererende keten maar worden gerund door onafhankelijke audiciens. De zelfstandige ondernemers dragen kleinschaligheid, persoonlijke aandacht en gedegen vakkennis hoog in het vaandel. De groep hanteert uiterst hoogstaande kwaliteitseisen op het gebied van service en beschikt over een breed productaanbod. Verzekeraar CZ werkt samen met de HoorProfs audiciens.

Beste audiciens van Nederland
De aanpak van de audiciens blijkt te werken: de groep werd in 2012 door de Consumentenbond reeds uitgeroepen tot de beste audiciens van Nederland. Uit de enquête van CZ blijkt dat ook CZ-klanten de HoorProfs weten te waarderen. Voor de dienstverlening van de audiciens werd een gemiddeld rapportcijfer van 8,9 genoteerd.

Kiest u ook graag voor tevredenheid?
Wilt u de dienstverlening van een HoorProfs vakaudicien zelf ervaren? Met zo’n 125 winkels verspreid over Nederland is er altijd wel eentje bij u in de buurt. Ga naar www.hoorprofs.nl voor de dichtstbijzijnde vestiging.

Jerre betekent horen!

Jerre betekent horen!