U hoort met uw hersenen,

niet met uw oren

Wist u dat het gebruik van hoortoestellen de mentale achteruitgang vermindert? Nieuw onderzoek toont aan dat onbehandeld gehoorverlies met een groter risico op dementie in verband wordt gebracht. Wanneer u hoortoestellen draagt, zult u het gemakkelijker vinden om te communiceren en aan sociale activiteiten deel te nemen. De zorg voor uw gehoor is een van de belangrijkste sleutels tot een actief intellectueel en sociaal leven.

Onbehandeld gehoorverlies

  • maakt het moeilijk gesprekken te volgen en dit is vaak erg uitputtend
  • leidt vaak tot minder contact met familie, vrienden en collega’s. Dit kan gevoelens van isolatie en depressie veroorzaken,
  • maakt het moeilijk verbonden te blijven met communicatie- en entertainment-apparaten zoals tv en telefoons.

 

Maak kennis met de nieuwe Oticon Opn S
De grootste uitdaging voor slechthorenden is in staat zijn mee te doen in lawaaiige omgevingen met meerdere sprekers tegelijkertijd. Oticon Opn S geeft u een bewezen beter verstaan van spraak met minder inspanning in lawaaiige omgevingen. U kunt nu dus actief deelnemen aan lastige luistersituaties, net zoals mensen met een normaal gehoor dat kunnen.

Neem voor meer informatie contact op met één van de deskundige audiciens van Jerre Hoorzorg in Heerenveen of Leeuwarden.

Jerre betekent horen!

Jerre betekent horen!