Gehoorbescherming

Gehoorbescherming

Festivalbezoekers lopen weg vanwege harde muziek

Een derde van de festivalbezoekers loopt wel eens weg bij optredens omdat de muziek te hard staat, zegt Nationale Hoorstichting. Dat zou betekenen dat bij een stevig concert jijzelf, of degene links of rechts van jou niet echt blij is met het harde geluid.

Ruim zeven op de tien mensen geeft aan wel eens last te hebben van hun gehoor na een festival. Bijvoorbeeld een piep of een doof gevoel. Dat zijn tekenen dat een klein gedeelte van je gehoor beschadigd is geraakt. Als dat vaker gebeurt kan je daar echt last van krijgen. Eenmaal opgelopen gehoorschade is niet meer te herstellen.

Het is goed dat steeds meer jongeren oordoppen in doen. Een paar jaar terug droeg een klein percentage van de jongeren oordoppen tijdens festivals. Nu is dat toe genomen tot wel een op de drie bezoekers. De sociale norm is veranderd. Het is gelukkig niet langer raar.

(Bron: NOS op 3 26 juli 2016)

Jerre Hoorzorg biedt verschillende soorten gehoorbescherming van NOIZEZZ aan.

Zo hebben wij NOIZEZZ gehoorbescherming voor de rust, bij het uitgaan, op de motor, tijdens watersport, voor op reis en op het werk. Ook wanneer u muzikant of muziekliefhebber bent hebben wij gehoorbescherming met een speciaal, vlak muziekfilter.

Veel mensen ondervinden hinder van een snurkende partner. Met op maat gemaakte slaapdoppen van Noizezz kunt u weer ongestoord slapen.

Naast de universele oordopjes die u direct kunt dragen, kunnen wij ook op maat gemaakte NOIZEZZ gehoorbescherming leveren. Kom langs of maak een afspraak.

Wat we doen

Jerre betekent horen!

Jerre betekent horen!