Hoorhulpmiddelen

Hoorhulpmiddelen

Telefoons

Voor slechthorenden en slechtzienden zijn er verschillende soorten telefoons verkrijgbaar. Voorzien van speciale functies, een extra luid volume en duidelijke, grote knoppen. Ze hebben duidelijke, flitsende lichten en alarmen zodat de telefoons goed te zien en te horen zijn wanneer ze over gaan. Er zijn ook telefoons verkrijgbaar die samenwerken met uw hoortoestellen. U hoort de beller dan in beide oren.

TV luisterhulpen

Jerre Hoorzorg biedt diverse luisterhulpen om uw favoriete programma op de TV beter te kunnen verstaan.
Er zijn uitvoeringen die u rechtstreeks op het oor plaatst, voorzien van een zogenaamde kinbeugel. En er zijn ook uitvoeringen die u gebruikt in combinatie met uw hoortoestel.
Het geluid van de TV hoort u direct in het oor. Dat is ontspannen luisteren!

Aftershokz

Open ear hoofdtelefoon met Bluetooth en microfoon, voor zowel het overbrengen van audio als het voeren van telefoongesprekken. De hoofdtelefoon wordt geplaatst vòòr de oren en het geluid wordt door middel van beengeleiding via de jukbeenderen naar het binnenoor geleid door middel van mini-trillingen. De Aftershokz TREKZ is gemaakt van titanium en daardoor zeer comfortabel. Verder biedt deze hoofdtelefoon comfort en bewustzijn doordat de oren niet afgesloten zijn. De hoofdtelefoon is resistent tegen zweet en heeft een speeltijd van 6 uur.

Hardlopen met de Aftershokz heeft als voordeel dat de oren niet worden afgesloten door oordopjes. Achteropkomend verkeer, of fietsbellen worden weer gehoord, en als een andere hardloper onderweg “Hallo” zegt, dan zie je dat niet alleen, maar je hoort het ook!

Wat we doen

Jerre betekent horen!

Jerre betekent horen!